fbpx
0800 330 777
Безкоштовно по Україні

Де швидко взяти гроші

Назад

Де швидко взяти гроші

Життя – непередбачувана штука, і може повернутися по-різному. Сьогодні ви забезпечені всім необхідним, а завтра – втратите роботу або захворієте, і вам потрібна певна сума для виходу з ситуації, що склалася. Де можна швидко взяти гроші? Давайте розглянемо найбільш підходящі варіанти.

Терміновий кредит: специфіка фінансового продукту

Отже, основною перевагою, яким володіє терміновий кредит, є можливість швидкого отримання  суми грошових коштів. Термін надання позики, а також обсяг відсотків за користування позиченими грошима встановлений в положеннях кредитного договору.

До числа специфічних особливостей термінового кредитування можна віднести:

Специфічні властивості термінових кредитів пояснюються просто – кредитні продукти зазначеної групи несуть для банківської установи досить високі ризики. При цьому, видаючи кредити під забезпечення, банки нерідко встановлюють більш прийнятні для позичальника відсотки.
Споживачам термінових банківських кредитних послуг варто враховувати, що прострочення по перерахуванню боргу і відсотків на взяту суму неприпустимі – результатом несвоєчасних виплат є серйозні штрафні санкції і, нерідко, нарахування додаткових комісій.

Швидкий кредит в банку

Кредит у банку – досить безпечний варіант отримати певну суму. Правда, в більшості випадків банки не поспішають роздавати гроші, і готівку ви можете отримати лише через кілька днів. У деяких банків існує можливість оформлення експрес-кредитів, але зазвичай вони видають невеликі суми і під досить серйозний відсоток. У таких випадках вам може знадобитися довідка про доходи або поручитель – банк завжди намагається перестрахуватися. А ще банки дуже часто банкрутують, особливо останнім часом. Не варто думати, що якщо банк – банкрут, то вам не потрібно буде виплачувати кредит. Гроші вам все одно доведеться повернути, а ось ваші нерви будуть остаточно зіпсовані. Одним словом, банк – не краще місце для отримання кредиту.

Кредитні організації

Одним з оптимальних варіантів отримання великої суми за мінімальний час є кредитна спілка. Він працює за наступною схемою – одні особи вкладають гроші, другі – беруть в кредит. Для того щоб отримати потрібну суму, необхідно стати членом клубу і щомісяця виплачувати відсотки. Переваги – практично моментальне отримання грошей, мінімальний набір документів, конфіденційність. Відсотки у подібних організацій найчастіше навіть нижче, ніж у банку, тому вигідніше брати позики саме тут. Не варто з недовірою ставитися до кредитних спілок – багато компаній успішно працюють понад 10 років. У них можна оформити як короткостроковий, так і довгостроковий кредит.

Приватні інвестори

Ще один вигідний варіант того, де швидко взяти гроші – приватна позика грошей. Подібні послуги пропонує безліч осіб, причому більшість з них працює через мережу Інтернет (хоча отримати гроші можна і в офісі). У приватних інвесторів можна швидко зайняти досить велику суму, підписавши стандартний договір. В основному, вони працюють на короткі терміни (до 3 місяців). Це непоганий вихід з положення, коли несподівано знадобилася певна сума для лікування або великої покупки.

Ломбард

Швидко отримати необхідну суму можна в ломбарді. Для цього вам потрібна якась річ, за вартістю порівнянна з потрібною вам сумою. Зазвичай оцінювач дає близько 50% від реальної вартості виробу, але зате ви можете отримати гроші буквально за кілька хвилин. Для оформлення угоди у вас попросять тільки паспорт. Ставки в ломбардах досить високі, тому в деяких випадках можна взагалі не повертати гроші, розлучившись з непотрібною вам річчю. Подібний факт ніяк не відіб’ється на кредитній історії звернувся.

Також існують автоломбарди – в них можна швидко отримати велику суму протягом декількох хвилин. Причому ваш автомобіль залишається з вами – ви можете їздити на ньому, як і раніше, ні в чому себе не обмежуючи. Зазвичай кредит в автоломбарду видається на кілька місяців, що є цілком прийнятною умовою в більшості випадків.

Подібні статті