fbpx

Історії, що надихають. На підборах до мрії.

Назад

Історії, що надихають. На підборах до мрії.

Буквально на днях успішно закрила кредит ще одна дівчина, яка під час процесу завершення угоди поділилася своєю історією. Ми ж вирішили не мовчати, і розповісти коротко її Вам.

 

 

 

 

Після закінчення університету Катерина, а саме так звуть героїню цієї історії, почала займатися манікюром на дому, що давалося їй легко і невимушено. Спочатку було багато труднощів, але через 2 роки вона завоювала хорошу репутацію і кількість клієнтів зросла. Незабаром у неї з’явився її перший автомобіль.

Жила вона з батьками, які були раді успіхам доньки, але постійний потік клієнтів створював їм дискомфорт. Катя це розуміла і почала замислюватися про відкриття свого beauty bar. Згодом проста думка переросла в мрію і вже не давала спокійно спати.

День за днем ​​пролітали, а підходящого місця так і не могла знайти. Всі отримані гроші вона збирала, і незабаром зібралася пристойна сума. “У той день, – згадує Катерина, – я вирішила зробити собі вихідний. Одягла сукню, нові туфлі на високих підборах і вирушила з ранку по магазинах. Як тільки виїхала з дому, відразу на першому повороті побачила вивіску на будівлі “продається”. Я тут же зупинилася і пішла дізнатися всі деталі. Там мені повідомили, що клієнт практично вже є, але якщо до вівторка заплатити певну суму, приміщення буде моє. До слова, це було в понеділок вранці.

Після таких слів у мене щось всередині перевернулося, я розгубилася і пішла обміркувати все в машину. Це було чудове місце, недалеко від будинку, на видному місці і за доступну ціну. Одним словом – мрія. Напевно, в той момент емоції взяли верх наді мною, і я вирішила знайти ці гроші чого б це мені не стало. Обдзвонивши кого тільки можна було, я зібрала майже всі гроші, але мені не вистачало ще 4500 $. Постало питання, де взяти такі  кошти за один день.

Тут я і згадала свого дядька, який, під час візиту до нас в гості, розповідав про кредит, який взяв в якійсь компанії. Я зателефонувала до нього і запитала подробиці. Так я дізналася про Каштан 2000. За порадою дядька, я відразу ж відправилася туди. В голові були тільки думки про те, що або завтра у мене здійсниться мрія, або все буде так, як було раніше. Напевно, в пам’яті назавжди залишиться той момент, коли в сукню і на підборах я піднімалася по сходах до входу. Це був мій шлях до мрії … ”

У той день був виданий кредит на суму 4500 $ під заставу MINI Cooper 2012 року. Через п’ять місяців Катерина повністю закрила кредит і розповіла цю історію. Зараз у неї процес налагоджений на новому місці, є кілька помічниць і своя маленька виконана мрія.

Не зупиняйтеся на досягнутому, дійте і неодмінно досягнете бажаного.

 

Подібні статті