fbpx
0800 330 777
Безкоштовно по Україні

Де взяти кредит без офіційного працевлаштування?

Назад

Де взяти кредит без офіційного працевлаштування?

На сьогоднішній день кожен другий українець звертався до кредитування. Комусь потрібні кошти на нове авто, хтось хоче рефінансуватись, або ж поїхати у відпустку. Та багатьох об’єднує проблема офіційного працевлаштування. Адже часто при наявності стабільної роботи, дорога до банку закрита саме через відсутність зловісного папірця про працевлаштування.

Цей факт, безперечно, ускладнює процес отримання кредитних коштів, але не робить його нездійсненним.

Чи допоможуть банки з кредитом тим, хто працює без офіційного працевлаштування?

Перше, що спадає на думку кожного, хто потрапив у таку ситуацію,  – звернутись до банку, раптом щось вийде. Однак,банки практично не розглядають заяви на кредет без довідки про доходи. Крім основних документів, обов’язково необхідно надати довідку з місця роботи про заробітну плату. Оскільки офіційно непрацевлаштована особа цього зробити не зможе, то і в наданні кредитування банк відмовить.

Чи реально отримати кредит без офіційного працевлаштування?

Крім банківської сфери на ринку кредитування є  мікрофінансові організації (МФО). Вони пропонують оформити кредит онлайн без довідок про заробіток, навіть не виходячи з дому.

Основна перевага таких компаній в тому, що вони допомагають видавати кредити без довідок про заробіток для різних верств населення, не вимагаючи застав та поручителів.

Фінансові організації надають невеликі суми на нетривалий термін, головною особливістю яких є онлайн процедура оформлення та мінімальні вимоги.

 Пакет необхідних документів:

Крім того, клієнт повинен мати при собі карту будь-якого українського банку, оскільки кредитні кошти надійдуть на картковий рахунок. Також однією з головних умов МФО є наявність постійного заробітку, можна і без офіційного підтвердження.

Кредит в МФО у чому недоліки?

Мікрофінансові організації радо зустрічають майже всіх клієнтів та навіть пропонують оформити перший кредит під 0%. Але потім встановлюють високі процентні ставки на всі наступні займи.  Тому звертаючись до МФО, варто не забувати про те, що їх доступність може закінчитись плачевно. На жаль, багато людей все-таки ризикують та оформлюють кредити в МФО, не замислюючись про те, як їх потім повертати. У деяких таких організаціях річні ставки перевищують 500%. Причому, максимальні кошти, які можна отримати у МФО, зазвичай коливаються від 3000грн до 15 000грн. А це стає проблемою, коли потрібні великі суми на довгий термін.

Чому взяти кредит без довідок про заробіток в заставному сервісі Кронвест – гарна ідея?

Один із безпечних способів отримати необхідну фінансову підтримку для вирішення матеріальних проблем – це скористатися сервісом кредитування під заставу авто. Тут можна отримати від 50 000грн – 3 000 000грн всього за 1 годину і без довідок про доходи. Ви берете кошти без пояснення причин, доказу вашого прибутку, поручителів. Гарантом повернення боргу виступає заставне майно – автомобіль. Це вигідне рішення, коли терміново потрібна велика сума, а довідки з місця роботи немає, чи вона не відповідає сумі кредиту.

Таке кредитування відрізняється від звичайної процедури отримання коштів в банку:

ЗручноВигідноДоступно
Швидкий кредит без офіційного працевлаштування.Кредитуємо з відсотковою ставкою — від 3 % в місяць.Отримати кредит без працевлаштування можна за наявності авто.

Що знадобиться для оформлення кредиту?

Для оформлення позики у заставному сервісі Кронвест необхідно наступне:

Оформлення кредиту під заставу авто досить швидка процедура.  Прийшовши до нас, ви можете отримати від 2000 $ до 100000 $ протягом 1 години. Це значно більше ніж пропонують мікрофінансові організації.  Крім цього, після отримання коштів, ви маєте змогу продовжувати користуватися заставним автомобілем.  Право власності на авто не переоформлюється. Всі позики оформлюються нотаріально та повністю контролюються чинним законодавством.

 Чому Cronvest довіряють?

Подібні статті