fbpx
0800 330 777
Безкоштовно по Україні

Кредит під заставу автомобіля – це реальність

Назад

Кредит під заставу автомобіля - це реальність

Сьогодні можливість придбати новий або потриманий автомобіль є практично у кожного громадянина нашої країни. Питання тільки в тому, чи є потрібна сума на покупку обраного автомобіля. Але, і при відсутності необхідних фінансів, це питання не є нерозв’язними – багато банків і автомобільні салони надають кредит під заставу автомобіля.

Як отримати кредит під заставу автомобіля, що купується?

Особливість автокредитування полягає в тому, що запорукою повернення грошових коштів виступає транспортний засіб. Отримати кредит під заставу автомобіля, що купується можливо безпосередньо в салоні, де буде проходити покупка автомобіля.

Але слід враховувати і те, що багато автосалонів працюють з певними кредитними організаціями, процентні ставки у яких найчастіше завищені. Тому краще спочатку вибрати ту фінансову організацію, у якій можна взяти кредит під заставу автомобіля, що купується.

Варіанти кредитування можуть відрізнятися і залежать від умов банківських організацій, з якими співпрацює обрана компанія, але вся процедура здійснюється відповідно до основних правил:

Сама процедура оформлення кредиту під заставу авто дуже схожа на процедуру отримання звичайного споживчого кредиту. Що стосується умов договору кредитування, вони, в більшості випадків – однакові, лише в поодиноких випадках можуть редагуватися (наприклад, оформляється договір не на фіз. особу, а на юридичну особу або організацію).

Авто в кредит під заставу автомобіля: обмеження в договорі

За підсумком виплати позичальником всієї суми авто переходить в його власність. Але, поки не закінчиться термін дії договору, власнику автомобіля заборонено:

Всі інші права на користування автомобілем залишаються у позичальника.

Взяти авто в кредит під заставу автомобіля – цілком реально. Головне, перед тим, як прийняти остаточне рішення, потрібно правильно оцінити свої можливості для своєчасного погашення позики.

Подібні статті