fbpx
0800 330 777
Безкоштовно по Україні

Взяти кредит під заставу земельної ділянки в Україні або продаж?

Назад

Взяти кредит під заставу земельної ділянки в Україні або продаж?

До переліку фінансових послуг, що надаються банками або кредитними установами, включається і автоломбард в Києві з машиною не на стоянку, що видається як громадянам, так і організаціям.

Фінансові консультанти нерідко радять не віддавати наявні матеріальні цінності в заставу, а реалізувати їх за максимально вигідною ціною.
Чи справді продаж землі є більш доцільним, ніж кредит з використанням землі як застави? Давайте поміркуємо на цю тему.

Кредит під заставу земельної ділянки в Харкові та Миколаєві

Отже, припустимо, Ви є власником земельної ділянки, і в подальшому ніяк використовувати його не збираєтеся – ні будівництво будинку, ні ведення бізнесу із застосуванням землі в майбутньому не плануєте. Тоді, ймовірно, продаж земельної ділянки з метою швидкого отримання грошових коштів виявиться для Вас найкращим способом вирішення фінансової скрути.

Якщо ж ви не хотіли б безповоротно відчужувати наявну у власності землю і пов’язуєте з її наявністю плани на майбутнє, віддайте перевагу заставному кредитуванню, що дозволяє зберегти за вами право власності, і вирішити при цьому питання фінансів.

Вирішивши, що вашим вибором стане не продаж, а кредит під заставу земельної ділянки, ретельно вивчіть пропозиції банків і фінансово-кредитних структур, що займаються кредитуванням під заставу.

Кредит під заставу земельної ділянки в Одесі і Херсоні

Багато претендентів на надання кредиту під заставу, які звернулися в банківські структури з відповідною заявкою, отримують відмову (причинами відмови може бути як недостатній, на думку банку, фінансовий добробут заявника, так і відсутність будь-яких документів).

Якщо Вам необхідно швидко отримати кредит під заставу земельної ділянки в Миколаєві, зверніть увагу на пропозиції фінансово-кредитних структур, що не володіють статусом банку, але надають послуги заставного кредитування фізичним і юридичним особам.

У стандартний пакет документів для отримання даного виду кредитів включаються:

Крім того, деякі кредитні організації просять претендента, який бажає отримати кредит під заставу земельної ділянки в Україні, надати довідку про відсутність податкових заборгованостей по землі.

Досить вигідні умови надання кредиту під заставу землі пропонує своїм клієнтам компанія Cronvest, що спеціалізується на заставному кредитуванні та інвестиціях різного виду. Мінімум документів, висока швидкість розгляду заявок, шанобливе і відповідальне ставлення до кожного претендента включили компанію Cronvest в число лідерів ринку заставних сервісів України.

Подібні статті