fbpx
0800 330 777
Безкоштовно по Україні

Кредитування бізнесу

Назад

Кредитування бізнесу

В умовах, коли геополітична обстановка в усьому світі загострюється з кожним днем, отримати фінансові ресурси для розвитку власного бізнесу і поточних потреб стає все складніше. Банківські кредити бізнесу тепер видаються тільки при наданні численних документів, що підтверджують стабільність надходжуваного доходу певного розміру.

Альтернативним варіантом є залучення 2-3 поручителів, які виступають гарантом своєчасної виплати боргу. Не маючи таких можливостей, багато фірм вирішуються на відчайдушний крок і звертаються в мікрофінансові організації.

Основні труднощі з банківськими організаціями

Вирішивши оформити кредит для розвитку власної справи, підприємцю рекомендується ознайомитися з істотними умовами, що висуваються до потенційного клієнта. До них належать такі:

В цілому, банківські кредити бізнесу – це дуже клопіткий інструмент, який вимагає чимало часу, сил і засобів. Але існує альтернатива!

Звернення в мікрофінансові організації

Все більшою популярністю користуються послуги мікрофінансових організацій, які пропонують отримати грошові кошти на дуже привабливих умовах. Як правило, вони обіцяють:

У компанії Cronvest Ви можете отримати значну суму під заставу транспортного засобу або об’єкта нерухомості під 2% щомісяця. При цьому Вам не потрібно збирати величезну кількість довідок, стояти в нескінченних чергах і витрачати свій дорогоцінний час. Просто заповніть просту форму на офіційному сайті фірми, і вже через 5 хвилин з Вами зв’яжеться менеджер і роз’яснить подальші дії.

Нашою головною перевагою є бажання встановлювати міцні взаємозв’язки зі своїми клієнтами, тому ми завжди йдемо на компроміс і намагаємося вирішити виникаючі проблеми без шкоди для себе і наших позичальників.

Подібні статті