fbpx

Рефінансування кредиту

Назад

Рефінансування кредиту

Останнім часом почастішали випадки, коли в компанію Cronvest звертаються люди з проханням рефінансувати кредит. Це обумовлено тим, що через світову фінансову кризу населення не в силах справлятися з існуючими зобов’язаннями або прагне в найкоротші терміни погасити існуючі заборгованості, а наша фінансова організація готова надати всіляке сприяння в цьому.

Загальна характеристика

Рефінансування (перекредитування) – це банківський інструмент, який з’явився на вітчизняному ринку відносно недавно. Він являє собою нову позику, метою якого є погашення наявної заборгованості. При цьому умови по новому кредиту набагато вигідніші, ніж за попередніми.

Існують наступні види рефінансу:

При бажанні можна скористатися всіма перевагами процедури рефінансування і швидше розлучитися з існуючими борговими зобов’язаннями. Це особливо актуально в період фінансово-економічної кризи, коли доходи громадян і бізнес-структур помітно скорочуються, і оплачувати поточні потреби, розплачуватися за взяті кредити досить складно.

 

Умови отримання кредиту: критерії

Переймаючись питанням, чи можливо отримати нову позику за наявності чинної, потенційний позичальник хоче розуміти, які будуть умови отримання кредиту при наявності інших кредитів.

Якщо ви хочете отримати кредит під заставу авто, залиште ваш номер і ми проконсультуємо вас.

Як правило, наявність непогашеного кредиту не впливає на можливість отримати новий. Особливо це стосується випадків, для яких характерні такі обставини:

Крім того, поширені ситуації, коли клієнт кредитується кілька разів в одній і тій же фінансовій установі. Як правило, банк зацікавлений у вигідному продовженні співпраці і йде назустріч позичальникові.

Однак на практиці багато кредитних установ відмовляють в отриманні нової позики при наявності поточного кредиту.

Чому варто звернутися в компанію Cronvest

Останнім часом зафіксовано великий попит на отримання кредитних ресурсів у компанії Cronvest. Така ситуація обумовлена ​​тим, що багато українських громадян через гостру геополітичну обстановку втратили свій основний дохід і не в силах справлятися з поточними зобов’язаннями, а більшість вітчизняних банків почали відмовляти в отриманні нових кредитів або встановлюють непідйомні для простих обивателів вимоги.

У зв’язку з цим підвищується інтерес до таких компаній, як наша, тим більше, що за більш ніж 16-річний досвід роботи на ринку кредитування та інвестування ми зарекомендували себе, як надійний і добросовісний партнер, який на перше місце ставить не власну вигоду, а права і інтереси клієнта.

Ми пропонуємо всім хто звернувся розглянути існуючі умови кредитування, в тому числі можливість скористатися такою послугою, як перекредитування. Від Вас потрібно лише заповнити заявку і вказати необхідну суму, а наші менеджери в найкоротші терміни оброблять запит і зв’яжуться з Вами для детального оголошення умов програми.

Якщо Ви відноситеся до категорії надійних позичальників і здатні підтвердити свою платоспроможність, надавши в заставу абсолютно будь-яке ліквідне майно, починаючи від автомобіля  і закінчуючи яхтою, то ми готові розглянути співпрацю з Вами на взаємовигідних умовах. Завдяки використовуваній клієнтоорієнтованості і індивідуальному підходу наші висококваліфіковані співробітники розроблять програму з рефінансування наявної заборгованості спеціально для Вас!

Подібні статті