fbpx

Кредит готівкою

Назад

Кредит готівкою

В даний час існує величезна кількість способів отримання кредиту готівкою. Основна їх відмінність полягає в ціні, яку доведеться заплатити за їх використання.

Кредіт готівкою в банку

Найпоширенішим способом отримання позики є звернення до банківської установи. Тут і відсотки досить вигідні, і умови найприйнятніші. Крім того, ризик нарватися на шахраїв мінімальний. Однак будьте готові до того, що вам доведеться доводити свою платоспроможність, надаючи численні довідки, виписки та інші офіційні папери.

Деякі кредитні організації оформлять кредит тільки під заставу ліквідного майна. Але хто хоче закладати свою машину або квартиру? Правильно, ніхто!

Є схожий спосіб, який отримав достатнього поширення серед українців, – оформлення кредиту онлайн. Це досить зручний варіант, який являє собою поєднання традиційного і віртуального кредитування. Для його оформлення вам не доведеться навіть виходити з дому. Однак щоб отримати гроші, необхідно буде відвідати банк.

Кредит готівкою за допомогою банківської карти

Кредитна карта у всьому цивілізованому світі вже давно користується популярністю. Це зручний платіжний інструмент, засобами з якого можна розплатитися в будь-якій установі, що має посттермінали: кафе, магазини, аптеки, салони стільникового зв’язку і т.д. Крім того, з його допомогою можна оплачувати покупки, здійснені через Інтернет.

Та й отримати кредит готівкою таким способом дуже просто. Головне, щоб у Вас була оформлена карта. Для цього вам знадобиться:

Якщо Ви вказуєте підвищену суму ліміту, то кредитор має право вимагати від вас довідку, що підтверджує вашу платоспроможність.

Заповніть запропоновану співробітником банку анкету і чекайте, коли Вам зателефонують. В середньому термін розгляду такої заявки становить близько 7 днів.

Головна перевага такого способу полягає в тому, що Ви в будь-який час дня і ночі можете безперешкодно зняти гроші в найближчому банкоматі.

Незважаючи на те, що кредитори пред’являють серйозні вимоги до потенційних позичальників, існує альтернативний варіант, який дозволить особам з обмеженою платоспроможністю взяти гроші швидко і без зайвої паперової тяганини.

По-перше, в кожному місті функціонують мікрофінансові організації, які з радістю позичать вам гроші під завищені процентні ставки.

По-друге, існує величезна кількість Інтернет-ресурсів, які пропонують отримати кредит готівкою без довідки про доходи. В обох випадках від вас знадобиться тільки паспорт (рідше організація вимагатиме надати другий документ).

Ключові переваги

Бажаючи привернути якомога більше клієнтів, мікрофінансові організації надають такі вигідні умови:

Все це робить розглянуту фінансову послугу досить привабливою для позичальників.

Однак будьте готові до того, що сума отриманих коштів буде лімітована. Та й процентна ставка по кредиту без довідок про доходи, застави та поручителів значно вище. Але якщо Ви терміново потребуєте фінансових коштах і знаєте, що зможете погасити зобов’язання в строк, то переживати не варто.

Щоб не нажити собі проблем при оформленні кредиту, дуже важливо вибрати надійного кредитора, одним з яких і є фінансова компанія Cronvest. За більш ніж 15-річний період свого існування ця фінансова організація зарекомендувала себе як висококласного суб’єкта фінансового ринку України, якому довіряють.

Подібні статті