fbpx
0800 330 777
Безкоштовно по Україні

Продати авто або взяти кредит під його заставу?

Назад

Продати авто або взяти кредит під його заставу?

Виникають ситуації, в яких потрібні швидкі гроші: на лікування, освіту, ремонт, оплату боргу. Добре, якщо у вас є майно, яке можна продати або здати в заставу, наприклад, автомобіль. При цьому абсолютно не важливо, яким саме транспортним засобом ви володієте: вітчизняним або імпортним, дорогим або дешевим, легковим або вантажним.

Більшість автоломбардів і організацій, які надають послуги кредитування, приймають майже будь-які транспортні засоби. Якщо ви хочете отримати швидкі гроші без зайвих клопотів, можете сміливо вибирати один з двох варіантів. Про нюанси, переваги та недоліки кожного з них ми і поговоримо нижче.

Автовикуп

Автовикуп – відмінний варіант для тих, хто не знає, як швидко продати автомобіль і отримати за нього гідну суму. Оцінювач компанії проводить експертизу, в ході якої виявляються всі несправності і недосконалості автомобіля. Після цього і обумовлюється сума, яку клієнт отримає на руки. Вона також залежить від року випуску моделі, пробігу, її технічних характеристик, актуальності на ринку. Заводські запчастини, тюнінг – додаткові плюси при оцінці автомобіля.

Присутність автовласника – обов’язкова умова для здійснення такої угоди. Клієнт повинен представити компанії документи на транспортний засіб і ключі від автомобіля. Талон технічного огляду та документи на сервісне обслуговування необов’язкові, але бажані.

Після перевірки документів і підписання договору передаються гроші. Угода здійснюється в МРЕВ, що є гарантією її юридичної чистоти.

Плюсів у Автовикупу відразу кілька:

У такого варіанту є один мінус: продати машину швидко і отримати за неї великі гроші неможливо. Швидше за все, вам запропонують гідну плату, проте розраховувати на ринкову вартість авто не варто.

Автовикуп підходить в наступних ситуаціях:

Автовикуп – це вигідна послуга, що дозволяє швидко продати авто. Однак вона повинна здійснюватися тільки надійною компанією. Звертайте увагу на стаж фірми, відгуки клієнтів, наявність офісу, склад співробітників і документи. Якщо вам пропонують залишити авто, а гроші отримати на наступний день, відмовляйтеся від такої пропозиції: вас хочуть обдурити. Не користуйтеся послугами компаній, які вимагають від вас плати за що-небудь, починаючи від техогляду і закінчуючи витратами на переоформлення документів.

Якщо ви роздумуєте про те, як швидко продати машину, сміливо звертайтеся до послуг компанії Cronvest. З умовами ви можете ознайомитися на офіційному сайті фірми в розділі Автовикуп.

Позика під заставу автомобіля

Швидка позика під заставу автомобіля – гідна альтернатива продажу транспортного засобу. Ви звертаєтеся в автоломбард, оцінювач безкоштовно проводить ретельний огляд вашого автомобіля, визначає його ринкову вартість, після чого озвучує суму позики. Після перевірки документів і підписання договору вам видають гроші.

Існує два види такого кредитування: швидкий кредит під заставу автомобіля з правом водіння і кредит під заставу авто з постановкою на стоянку. Ви можете залишити своє авто на стоянці компанії, а можете продовжувати користуватися ним.

Швидка позика під заставу автомобіля має безліч переваг:

  1. Оперативність. Процес кредитування займає близько години.
  2. Відсутність необхідності в підтвердженні доходів. Щоб отримати позику, від вас не потрібно ніяких документів, окрім стандартних: паспорт, ідентифікаційний код і технічного паспорта на авто. Поручителі не потрібні, довідка з місця працевлаштування теж не потрібно. Кредитна історія не має значення.
  3. Велика сума до видачі. Ви можете сміливо розраховувати на отримання 80% від ліквідної вартості вашого автомобіля.
  4. Низька процентна ставка 3-6%.
  5. Надійність. Автомобіль, який ви залишаєте в заставу, буде знаходитися на стоянці автоломбарду. Співробітники компанії будуть нести відповідальність за його збереження.
  6. Зручність. Ви можете вибрати програму з можливістю далі експлуатувати свій автомобіль.

Швидкий кредит під заставу автомобіля також має кілька недоліків:

  1. Не кожен автомобіль можна залишити в якості застави. Деякі компанії не приймають застарілі моделі авто з великим пробігом.
  2. Періодично потрібно підтверджувати технічний стан заставного авто.

Такий варіант підходить для тих, хто:

Як і у випадку з Автовикупом, при кредитуванні важливо вибрати надійну компанію з позитивною репутацією. Ви обов’язково повинні перевірити документи фірми, а також уважно прочитати всі пункти договору, на якому буде ваш підпис. Якщо гроші вам пропонують забрати через кілька днів після оформлення договору, шукайте іншу пропозицію.

Якщо вас цікавить швидкий кредит під заставу авто в Києві і інших містах України, ви можете звернутися в компанію Cronvest. Вигідні умови угод, низькі відсотки і лояльне ставлення до клієнтів – більше ви можете дізнатися, перейшовши на Cronvest.

Подібні статті