fbpx

Кредит без поручителів

Назад

Кредит без поручителів

Часто люди стикаються з необхідністю відремонтувати власне житло в найкоротші терміни. Однак грошей на ці цілі завжди не вистачає. Можна, звичайно, звернутися в банк для оформлення споживчого кредиту без поручителів, але тоді доведеться надати величезну кількість документів, і весь процес займе тривалий час.

Разом з тим, українська влада створила пільгову систему кредитування на утеплення житла.

Позика на пільгових умовах – кредит без поручителів

Деякі громадяни самостійно звертаються за фінансовою допомогою в банківську організацію. Як правило, вони беруть споживчі позики.

Для довідки, споживчі позики готівкою надає 20 українських банків з 50 лідируючих суб’єктів. При цьому мінімальна ставка за кредитом становить 48,47% в рік, максимум досягає 152%. Суми, погодьтеся, приголомшливі! Максимальний термін погашення таких боргових зобов’язань варіюється в межах від 1 року до 5 років. Також встановлено граничні суми: найнижче порогове значення становить 14999 гривень; найвище – 200000 гривень.

Якщо розрахувати мінімальну суму виплати по кредиту, то цифра виходить величезна. А для сім’ї з низьким рівнем доходів це може стати непосильним тягарем. Так, громадяни, які беруть кредит на облаштування свого житла (так звані «теплі» кредити), в середньому отримують 3400 гривень щомісяця. Для них банки встановили максимально допустимий рівень щомісячних платежів – не більше 15% від доходу, тобто близько 510 гривень.

Дохід сімей, які отримують житлову субсидію, становить 1375 гривень на людину. Для них сума 500 гривень досить велика: максимум, який би вони змогли заплатити – 200 гривень на місяць.

У зв’язку з цим держава люб’язно погодилася виробляти відшкодування 70% від суми «теплого» кредиту.

Кредит без поручителів: оформлення в електронному вигляді

Незважаючи на істотну підтримку з боку держави, складності з отриманням кредитних ресурсів все ж залишаються. Серед них зазначаються:

Скоротити час, необхідний на оформлення кредиту можна за допомогою заповнення анкети-заявки онлайн. Для цього достатньо вибрати найбільш підходящі умови і на офіційному сайті конкретної кредитної установи заповнити відповідну форму. Від вас буде потрібно тільки паспорт.

Однак банків, задіяних у пільговій програмі, що сприяють отриманню цільового кредиту без поручителів, всього кілька, що викликає певні складнощі. Якщо Ви терміново потребуєте грошей на ремонт власного житла, а в банках взяти кредит на пільгових умовах не вийшло, то звертайтеся до групи фінансових компаній Cronvest. Ми здатні надати Вам лояльні умови кредитування, які не відлякують кредитною ставкою.

Подібні статті